Ervaringen

Soumya

“Ik heb de coaching sessies die ik bij Bianca heb gehad als zeer prettig ervaren. Er is een open, veilige en gemoedelijke sfeer zodat ik me vrij voelde om alles te zeggen. Ze legt op een intuïtieve wijze snel de vinger op de zere plek. Tijdens de sessies kijkt ze niet alleen naar wat jij wil maar ook naar wat je nodig hebt. Ze heeft mij de tools gegeven om zelf tot een oplossing te kunnen komen voor mijn probleem, daarvoor ben ik Bianca nog elke dag dankbaar.”

Mijn grootste probleem was burn-out; mede oorzaak door overbelast op werk, 2 jaar slaaptekort, verdriet overleden vriendin, en slechte en vermoeiende relatie met schoonfamilie
Mijn grootste inzicht was de dingen die je wel kan veranderen, vooral je zelfwaardering en opkomen voor jezelf, en daarnaast ook inzichten vanuit het verleden waar bepaalde patronen vandaan komen en dit te verwerken.

Ik raad Bianca aan omdat het inzicht geeft in je eigen gedrag, eigen patronen en verdriet. Door de inzichten kan je er iets mee doen. Het heeft mij heel erg geholpen om weer verder te kunnen. Ik zal Bianca zeker aanraden. De gewone psycholoog (ben bij 3 verschillenden geweest) hielpen mij niet, ik kwam er niet verder mee. Het was voor mij erg veel geld omdat ik het niet vergoed kreeg, maar ik vond het zeker de moeite waard omdat ik er goed mee geholpen was en eindelijk weer verder kon.

Anoniem

Miranda

Mijn grootste probleem was mijn hoog gevoeligheid. Mijn inzicht was dat ik iets met mijn hoog gevoeligheid kon doen.

Ik raad jou aan omdat jij mensen zelf het inzicht laat krijgen, hoe ze het probleem kunnen aanpakken.

Mijn grootste probleem was dat ik verliefd ben geworden op iemand anders en dat deze gevoelens heel sterk waren. Dat ik al jaren getrouwd ben en ook nog steeds van mijn man houd, maar dat de verliefdheid en andere zaken wel veel invloed hadden op mijn huwelijk. Ik wilde graag uitzoeken of mijn man bereid was om ons huwelijk te openen voor een derde persoon en ik wilde ook de band met mijn man verstevigingen.

Mijn grootste winst was dat mijn man en ik onszelf konden openen voor onze liefde voor elkaar. En ik ook weer verliefde gevoelens voelde voor mijn man.

Bianca voelt situaties goed aan. Ze luistert heel goed en kan erg goed uitleggen wat er aan de hand is. Ze geeft je echt het gevoel dat je mag zijn wie je bent en ik had soms bijna het gevoel dat alles vanzelf ging tijdens de sessies. Ook boekten we heel snel veel vooruitgang. Ook al leek het soms direct na de sessie niet meteen te helpen er gebeurde onbewust toch echt van alles. Ik zou haar echt aanraden voor mensen met relatieproblemen of andere emotionele problemen.

Christa

Gerry

Vanwege angstklachten kwam ik bij Bianca terecht na het nodige speurwerk op internet. Ze sprong er voor mij uit vanwege haar holistische visie. Tijdens de eerste sessie bleek al dat het niet om angst en paniek ging maar om leren loslaten. In zeer korte tijd kreeg ik op duidelijke maar wel zachte wijze veel inzicht waarmee ik verder kon. Heel prettig en persoonlijk. Ik had maar een paar maal nodig om mezelf weer op de rit te krijgen en heb me echt gehoord gevoeld.

Mijn klachten waren een Burn-out waarschijnlijk grotendeels vanuit mijn verleden.

Ik merkte dat er verbetering in mijn ziektebeeld kwam en angsten die ik ook heb minder geworden zijn . Opmerkingen van andere laat ik meer langs me heen gaan al ben ik er nog niet , moet er nu verder zelf aan gaan werken.

Ik zou je aanraden omdat je mijn klachten serieus neemt en in ieder geval luistert en voor mij een klik was en dat vind ik heel belangrijk

Anoniem

Anoniem

“Mijn probleem was dat ik op verschillende momenten op de dag emoties voelde die niet in overeenstemming waren met de situatie, hoofdzakelijk gevoelens van angst. Daarnaast legde ik mijzelf een onrealistische druk op, wat ik moest doen moest goed zowel in werk als privé.

Door met Bianca te werken blijkt al snel dat achter het gedrag een gedachte en gevoel schuilgaat die mij mij bij de kern van het probleem bracht. Door hiermee aan de slag te gaan is er op een effectieve manier een andere lading gegeven aan die overtuiging/gevoel wat mij enorm veel lucht gaf, een gevoel van vrijheid.

Ik wil Bianca graag aanbevelen, ze is kundig, werkt zeer effectief en haar doel lijkt te zijn dat je zo snel mogelijk weer zonder haar hulp kan wat een extra aanbeveling is wat mij betreft.”